ОФІЦІЙНО: Учора на Львівщині затримали рух 11 поїздів

Учора, 17 травня, о 19.55 невідома особа по телефону повідомила чергового міського відділу міліції ГУМВС України у Львівській області про замінування приміщення залізничного вокзалу станції «Стрий»  (вул. Вокзальна, 7). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

Про це кореспонденту «Дивись.info» повідомив директор департаменту цивільного захисту Львівської ОДА Олексій Титаренко.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦО області і Стрия у складі 102 осіб та 16 одиниць техніки (з них 6 осіб та 2 од. техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області).

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із приміщення вокзалу було виведено приблизно 60 осіб пасажирів та персоналу.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при управлінні МВС України на Львівській залізниці разом з кінологом провели обстеження приміщень та прилеглої території вокзалу.

Вибухового пристрою не виявили.

 

Роботи з пошуку вибухівки були завершені завершені о 23.00 год. Унаслідок події було затримано 6 поїздів міжміського сполучення, 3 поїзди приміського сполучення та два вантажних поїзда на час від 8 хвилин до 2 годин 20 хвилин.

 

Особа зловмисника, яка надала неправдиве повідомлення встановлюється. За фактом події ведеться слідство.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: