Довгобуди Львівщини: на добудову Старосамбірської ЦРЛ потрібно мінімум 16,5 млн грн

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук 20 травня ознайомився із об’єктом «Реконструкція будівлі під хірургічне відділення Старосамбірської центральної районної лікарні». Обєкт розташований на території колишнього військового містечка по вулиці Дністровій у Старому Самборі.

Про це повідомив кореспондент "Дивись.info"

Головний лікар комунального закладу Старосамбірської районної ради «Старосамбірська центральна районна лікарня» Юрій Войтів повідомив, що з 2007 року замовником об’єкту «Реконструкція будівлі під хірургічне відділення на 40 ліжок Старосамбірської центральної районної лікарні (ЦРЛ) по вул. Дністровій в м. Старий Самбір» була Старосамбірська центральна районна лікарня.

Відповідно до розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 18 лютого 2011 року  №119/0/5-11 «Про передачу функцій замовника будівництва об’єктів, що споруджуються за бюджетні кошти управлінню капітального будівництва облдержадміністрації» та рішення сесії Старосамбірської районної ради від 28 квітня 2011 року №125 «Про розгляд розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 18 лютого 2011 року  №119/0/5-11 «Про передачу функцій замовника будівництва об’єктів, що споруджуються за бюджетні кошти управлінню капітального будівництва облдержадміністрації»» в 2011 році Старосамбірською ЦРЛ функцію замовника передано управлінню капітального будівництва Львівської облдержадміністрації.

 

У 2007 році Старосамбірською ЦРЛ розпочато реконструкцію будівлі в м. Старий Самбір по вул. Дністровій під хірургічне відділення  на 40 ліжок.

Проектно-кошторисна документація по об’єкту «Реконструкція будівлі під хірургічне відділення на 40 ліжок в м. Старий Самбір по вул. Дністровій» на суму 3 226 320 грн.  розроблена в цінах 2007 року та затверджена наказом по Старосамбірській ЦРЛ № 144 від 27.07.2007.

За рахунок внесення змін в проектно-кошторисну документацію, та перерахунку її в цінах 2010 року по об’єкту «Реконструкція будівлі під хірургічне відділення  на 40 ліжок в м. Старий Самбір по вул. Дністровій» вартість проектно-кошторисних робіт збільшена до 29120 тис. грн., затверджена наказом по Старосамбірській ЦРЛ № 337 від 19.11.2010 та головою Старосамбірської РДА.

За період з 2007 року по 31.01.2011 на реконструкцію хірургічного корпусу було виділено  6 751 109,57 грн

Протягом 2007-2010 рр. за дані кошти проведено виготовлення проектно-кошторисної документації та її експертиза, побудовано 4-х поверховий корпус та перехід, проведено реконструкцію корпусу 1-А, зведено дахове покриття цілої будови, закуплено та встановлено вікна на об’єкті, закуплено 2 вантажопасажирські медичні ліфти та  частково оплачено їх встановлення.

За оперативною інформацією управління капітального будівництва облдержадміністрації у 2011 році освоєно  5,830 млн.грн. з них будівельні роботи – 5,635 млн. гривень.

Потреба коштів для завершення будівництва хірургічного відділення Старосамбірської ЦРЛ  становить 16,538 млн. гривень.

Підтвердження про виділення коштів на 2013 рік немає.

На даний час на об’єкті «Реконструкція  будівлі під хірургічне відділення на 40 ліжок в м. Старий Самбір по вул. Дністровій»  проведено наступні роботи:

Корпус 1 :

- проведено утеплення даху і машинного відділу ліфтів;

- встановлено підлоги та утеплено горища;

- проведено штукатурку приміщень;

- встановлено каналізацію та влаштовано ліфти;

- встановлено електрику і Н/вольтні мережі;

Корпус 1А:

- збудовано стіни і перегородки і проведено їх штукатурку;

- проведена електрика та Н/вольтні мережі;

Перехід:

- проведено штукатурку переходу;

- проведена електрика та Н/вольтні мережі;

Киснева станція:

- проведено кладку та перекриття даху кисневої станції;

- встановлення вікон та дверей;

Харчоблок:

- проведено розбирання існуючих фундаментів та перекриття;

- проведено розробку грунту під фундамент;

- проведено влаштування піщаної основи під фундамент;

- проведення облаштування траншей під фундамент;

- закладка фундаменту під харчоблок.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: