«Лютин» зібрав у Львові майже півтисячі учасників

ІІІ соціальний фестиваль «Лютин», який 18 травня відбувся у Львові поблизу кінотеатру «Сокіл», зібрав майже півтисячі учасників.

Зокрема, це дітки із соціально незахищених категорій, вихованці дитячих будинків, дітки із малозабезпечених сімей,  діти з особливими потребами.

Під час соціального фестивалю діти мали змогу взяти участь у численних майстер-класах від вихованців УДЮМК Франківського району, спортивних  та козацьких забавах, іграх та послухати концерт за участю дітей та молоді з особливими потребами, дитячих колективів Львова. Крім того, на фестивалі свою музичну програму представив гість заходу Владислав Левицький. Родзинкою дійства став концерт від рок-гурту «Мері».

Крім того, у рамках фестивалю діткам презентувати справжній козацький куліш.

Довідка. Перший фестиваль «Лютин» відбувся 27 серпня 2011 року у с. Лютинка Жидачівського району. Вдруге захід провели у місті Стрий 19 травня 2012 року.

Метою фестивалю є стимулювання інтеграції у суспільство дітей та молоді з особливими потребами, дітей-сиріт, дітей, з багатодітних та малозабезпечених сімей та тих, які перебувають в складних життєвих обставинах. Як зазначають організатори, фестиваль також покликаний популяризувати волонтерство серед молоді у межах конкретних районів та області загалом.

Про це повідомила прес-служба «Баркому»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: