2 червня ТРК «Львів» запускає нове музичне ток-шоу «Тинди-Ринди»

Львівських журналістів запрошують на уродини нового проекту ТРК «Львів» - музичного ток-шоу «Тинди-Ринди». Презентація відбудеться у понеділок, 27 травня, о 17:00 у приміщенні карооке-клубу «888» (пл. Д. Галицького, 1).

Презентація-уродини програми «Тинди-Ринди» розпочнеться о 17:00 із прес-конференції, у якій візьмуть участь:

  • Микола Шевчук, генеральний директор ТРК «Львів»;
  • Володимир Якимець, художній керівник вокальної формації «Піккардійська Терція»;
  • Назар Савко, ведучий програми «Тинди-Ринди»;
  • Олег Климович, директор Творчого об’єднання художніх програм ТРК «Львів»;
  • Леся Рибінська, завідуюча відділом музичних програм, режисер ТРК «Львів».

Серед зіркових гостей уродин музичного ток-шоу «Тинди-Ринди» буде ледь не весь львівський шоу-бізнес: учасники «Піккардійської Терції», лідер гурту «Мері» Віктор Винник, Наталка Карпа, Назар Савко, Владіслав Левицький, Олеся Киричук, Олена Корнєєва, Оксана Муха, Андрій Заліско, гурт «ПАТРИЦІЯ» та багато інших артистів.

Музичне ток-шоу «Тинди-Ринди» - це розважальний, гострий, а місцями провокативний телепроект, творці якого задумали показати закулісся українського шоу-бізнесу. Кожна програма присвячена одному зірковому гостю – виконавцю чи колективу, які приходять у студію і опиняються під «прицілом» запитань ведучого, експертів та глядачів. «Тинди-Ринди» - це годинна розмова про наболіле, жартома і всерйоз. Це «теревені», після яких залишаються три крапки – щоб кожен глядач зробив власні висновки. Музичні «родзинки» «Тинди-Ринди» - виступи зіркових гостей студії «наживо», прем’єри пісень, презентації нових кліпів та інші сюрпризи.

Ведучий програми «Тинди-Ринди» - балакучий співак, фіналіст телепроекту «Голос країни» Назар Савко.

Прем’єра музичного ток-шоу «Тинди-Ринди» - в ефірі ТРК «Львів» у неділю, 2 червня, о 19.20. Гостями програми будуть учасники легендарної вокальної формації «Піккардійська Терція». Про ексклюзивний рецепт сценічного довголіття, про невиліковні болячки українського шоу-бізнесу і про те, чому дехто вважає «піккардійців» «злочинцями», - про все це і багато іншого у «Тинди-Ринди» із «Терцією» в головній ролі.

Шановні колеги, перед ефірним «народженням» ток-шоу «Тинди-Ринди» чекаємо вас на його уродини, які обіцяємо організувати у кращих галицьких традиціях J. Будемо раді бачити вас у понеділок, 27 травня, о 17:00, у клубі «888».

Про це повідомила журналіст Галина Гузьо

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: