На Львівщині таємно перебуває Темник

Сьогодні на Львівщині із робочою поїздкою перебуває міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник.

Про це кореспонденту Голос UA повідомили власні поінформовані джерела.

Як інформує джерело, зараз міністр перебуває на Грибовицькому сміттєзвалищі, після чого проведе закриту нараду у стінах Львівської обласної ради.

За інформацією джерела, міністр категорично відмовився від будь-якого спілкування із журналістами, тому Львівська ОДА і не організовувала жодної акредитації на його візит.

Як стало відомо, у аеропорту міністра зустрів губернатор Львівщини Віктор Шемчук, а опісля міністр спільно із першим заступником Богданом Матоличем відправились на Грибовицьке сміттєзвалище.

Також, як стало відомо, низка громадських організацій збирались організувати пікет біля Грибовицького сміттєзвалища і навіть не пропустити міністра на полігон. Причиною є те, що сміттєзвалище продовжує функціонувати незаконно і уже давно мало б бути закритим. Натомість у Львівській міській раді зізнаються, що його закриють не швидше 2018 року.

Також зазначимо, що учора під час візиту у Перемишлянський район голова Львівської ОДА Віктор Шемчук підтвердив журналістам прибуття міністра на Львівщину, однак не уточнив його офіційної програми перебування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: