У Львові пройде ніч театру

Уночі із 31 травня на 1 червня у Бернарденґардені Музею Ідей (вул. Валова, 18а, Львів) вдруге зберуться представники аматорських театрів, які творять інші реальності за допомогою різних технік.

Захід пройде З 31 травня о 19:00 до 1 червня о 18:00

Про це повідомили організатори.

Участь візьмуть театри: Improv group (Львів), Різні люди (Львів), Wind of Change (Львів), Без кордонів (Франківськ), Намір (Львів), Alter Ego (Дрогобич) та «Театр МИ (Львів)»

Вечірній та нічний період доби найкраще сприяють зануренню у світ театрів, гри, акторської майстерності та переконливості.

Зміни. Театри безперервно працюють над собою, вдосконалюються, освоюють нові техніки, поповнюють досвід новими проектами, які тепер готові запропонувати до перегляду львівській публіці та гостям міста.

Реальності. Вистави та читання — це створені театрами паралельні реальності, у які вони запрошують інших і які творять за допомогою найрізноманітніших засобів.

В одну ніч ми зберемо аматорські театри зі Львова, Дрогобича та Івано-Франківська, які розгорнуть свою діяльність на трьох театральних територіях:

• під відкритим небом Бернарденґардену відбудуться покази вистав театрів Improv group, Різні люди, Wind of Change та театру тіней Див;

• у приміщенні факультету культури і мистецтв ЛНУ ім. Івана Франка презентуватимуть свої вистави Намір та Alter Ego, театр МИ;

• галерея Музею Ідей, стане місцем для сценічного читання п'єси сучасного українського драматурга, яке привезуть актори із Івано-Франківська – театр Без кордонів.

Також у Бернарденґардені плануються покази відео постановок відомих закордонних театрів, які працюють у вуличному просторі, із коментарями та поясненнями від експерта. 1 червня відбудуться майстер-класи для учасників та режисерів театрів від спеціалістів у сфері театру з Мінську, Франківська та Львова.

Вперше ніч театру було проведено в Музеї Ідей у червні 2011 року.

Організатор: Музей Ідей

Партнери: Мистецька майстерня «Драбина», Львівський академічний театр імені Леся Курбаса, факультет культури і мистецтв ЛНУ імені Івана Франка, Центр Культурного Менеджменту Мінськ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: