Першими будуть ті, хто володіє інтелектуальним потенціалом, - Шемчук

Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук 25 травня взяв участь в урочистостях з нагоди Дня останнього дзвоника у Львівському військовому  ліцеї імені Героїв Крут.

У  вітальному слові очільник області зазначив, що Львівський військовий ліцей імені Героїв Крут – ровесник незалежності України: «Тут навчається молодь із 18 областей, що є свідченням престижності навчального закладу. В ліцеї працює високопрофесійний  колектив педагогів, які є  творцями новітніх педагогічних ідей,  самовідданими працівниками педагогічної ниви», – сказав В. Шемчук.

Звертаючись до вихованців ліцею, голова Львівської ОДА наголосив: «Ви – молоде покоління, яке зросло в  час незалежності. Сучасний світ не стоїть на місці, і  першими будуть ті, хто володіє інтелектуальним потенціалом. Якою буде Україна завтра – сьогодні залежить вже й від Вас. Ми раді, що можемо пишатися ініціативними, творчими випускниками Вашого закладу».

Віктор Шемчук побажав ліцеїстам  упевнено йти  дорогою знань, духовного і фізичного розвитку та  пронести крізь життя любов до рідного міста та України, а педагогам – здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення та успіхів у праці, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Керівник області також від облдержадмінітсрації вручив навчальному закладу  подарунки – для бібліотеки ліцею 30 книг (твори українських класиків та історію України) і телевізор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: