"Львівську залізницю" пікетуватимуть завтра о 14 годині

28 травня 0 14 :00 год біля управління Львівської Залізниці на вул. Гоголя 1 відбудеться громадська акція протесту "Запрягайте, хлопці, коней - відмінили поїзди", яка стане частиною громадської кампанії "Потяг - для людей".

Запрошуємо долучитись всіх небайдужих!
РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВІДНОВИТИ ПОТЯГИ!

Вдруге ДТГО "Львівська залізниця" хоче відрізати залізничний зв'язок частини Волині зі Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями. Так, у новому розкладі, який вступить у дію 26 травня, відсутні три прямі потяги до вище названих міст. Це потяги:

№ 667/668 «Ковель-Чернівці»,
№ 801Л/ 802Л «Ківерці-Львів» (так званий рейковий автобус)
№ 6379/№ 6380 «Ківерці-Підзамче».

Це негативно позначиться на пересуванні студентів, мандрівників, жителів прилеглих до залізниці територій та представників пільгових категорій та кожного громадянина, якому потрібно буде зручно дістатися з Волині на Львівщину, Івано-Франківщину та у Чернівецьку область, й навпаки. На думку активістів, такі дії Укрзалізниці призведуть до того, що єдиним транспортом, придатним для руху між цими містами стануть вози, адже стан автодоріг у регіоні жахливий.

Запрошуємо Вас підписати петицію - звернення до гендиректора Укрзалізниці і начальника Львіської залізниці не відміняти потяги!
Зроби свій внесок - підпиши петицію!

Нагадаємо, у п"ятницю пікет скасували через дощ. Сьогодні “Львівська залізниця” повідомила, що працює за новим графіком руху поїздів на 2013/14 роки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: