Ватерполісти львівського «Динамо» - за крок до золотих нагород чемпіонату України. Фоторепортаж

27 травня у відкритому 50-метровому басейні навчально-спортивної бази Міністерства оборони України (СКА, вул. Клепарівська, 39-а) завершується ХХІІ Чемпіонат України з водного поло серед чоловічих команд вищої ліги сезону 2012/13 років.

Про це «Дивись.info» повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Змагання проводяться Міністерством молоді та спорту України, Львівською облдержадміністрацією, Федерацією водного поло України та Львівською обласною організацією ФСТ «України».

Загалом у фінальному турі змагаються чотири найкращі клуби України: "Іллічівець" (Маріуполь), "Слобожанець" (Харків), "Динамо" (Львів) і збірна Севастополя.

Львів’яни під орудою свого головного тренера Ігоря Зінкевича у перший ігровий день впевнено перемогли команду з Севастополя з рахунком 15:4, а недільного вечора за активної підтримки численних уболівальників здолали свого головного суперника - маріупольський "Іллічівець" з рахунком 9:7.

У понеділок, у щасливому для себе басейні (у минулому році динамівська команда виборола тут Кубок України у фінальному поєдинку з маріупольцями) львів’янам протистоятиме команда з Харкова "Слобожанець".

Після цієї гри очікується урочиста церемонія нагородження чемпіонів та призерів Чемпіонату. На цю подію запрошено представників міської та обласної влади, депутатського корпусу, ветеранів водного поло, представників спортивної громадськості та ЗМІ.

IMG_5804 IMG_5807 IMG_5812 IMG_5813 IMG_5814 IMG_5821 IMG_5823
 

У третій ігровий день (27 травня) відбудуться заключні матчі 6-го фінального туру:

12:00 «Іллічівець» (Маріуполь) – Збірна команда Севастополя.

13:30 «Слобожанець» (Харків) – «Динамо» (Львів).

14.30 – урочиста церемонія нагородження чемпіонів та призерів Чемпіонату.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: