Українці є мультимедійними

«Інтернет – не медіа! Це платформа для спілкування і його у жодному випадку не можна порівнювати з медіа». Про це під час лекції «Інструменти для монетизації медіа-проектів в Інтернеті» сказала представник TNS (Україна) Анна Добривечір. За її словами, якщо ми не дивимось телевізор, то ще далеко не означає, що його не дивляться інші.

За словами експерта, є величезна категорія осіб, які досі регулярно дивляться новини та X-Фактор по телебаченні. Експерт наголосила, що готова підтвердити свої слова соціологічними дослідженнями і закликала колег під час форуму не судити інших по собі. Тобто, якщо представники мас-медіа не дивляться телевізор, це не означає, що так роблять всі.

Анна Добривечір зазначила, що близько 25% українців є мультимедійними і багатьом із них це подобається. Вона додала, що згідно із соціологічними дослідженнями, кожен четвертий українець завжди перебуває вдома при увімкненому у кімнаті телевізорі, коли разом з тим на кухні увімкнене радіо, а сама людина при цьому сидить в соціальних мережах за комп’ютером,  паралельно спілкується по Skype і умудряється одночасно відповідати на дзвінки з двох мобільних телефонів. «І багатьом людям це подобається!” – підсумувала експерт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: