У Львові колективи незрячих виконавців дають два концерти

Львів соціальний. На цьому тижні в нашому місті творчі колективи незрячих виконавців Українського товариства сліпих (УТОС) мать два концерти. Перший виступ «Нашій пісні – 50!» відбувся в четвер, 30 травня. Свою творчу програму представив жіночий вокальний ансамбль «Струмочок» з нагоди святкування 50-ої річниці від часу заснування колективу.

А вже сьогодні, 31 травня, о 16 год. слухачам власну творчу програму представить Театр естрадної пісні «Дитячі мрії», з нагоди відзначення 7-ої річниці від часу заснування колективу. Обидва концерти відбуваються в приміщенні Будинку культури УТОСу ім. Т. Шевченка, що за адресою м. Львів, вул. Замарстинівська, 130.

«До участі ми запросили членів нашого осередку, представників місцевої влади та партнерів по наших проектах. Сподіваюсь, що всі запрошені отримають задоволення та хороший настрій, адже творчість незрячих є по особливому глибокою і душевною», - розповіла керівник Львівської організації УТОС Любов Кукуруза, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Світ незрячої людини – це світ постійної боротьби, боротьби з обставинами.  Ми як міська влада, як громада повинні всебічно сприяти розвитку їх можливостей, талантів, так як творчість дозволяє їм себе проявити й реалізувати. Власне, цього річ, як і минулі роки, ми підтримуємо творчість колективу виконавців УТОСу, радо вітаємо їх творчі ініціативи, і бажаємо майбутніх творчих злетів», - каже начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

До слова, сьогодні на обліку в управлінні соціального захисту перебуває більше 1,1 тис. львів’ян з І і ІІ групою інвалідності по зору.

 

Довідка

Українське товариство сліпих засноване в червні 1933 року. Сьогодні організація складається з 25 осередків обласного рівня. Метою діяльності організації є захист інтересів інвалідів по зору, інтеграція їх у  суспільство, соціально-трудова, побутова, медична та психологічна реабілітація.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: