Львівський губернатор подарував сиротам планшети

У Львові запрацював ресурсний центр допомоги переселенцям та учасникам АТО
У Львові відкрили ресурсний центр громадської організації «Справа Кольпінга в Україні» для допомоги внутрішньо переміщеним особам та учасникам (членам родин) антитерористичної операції. Центр надаватиме психологічні, психотерапевтичні та юридичні послуги, за адресою: вул. Меретина, 3/3.

Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук 1 червня взяв участь у відзначенні Міжнародного дня захисту дітей у Самбірському професійно – технічному училищі-інтернаті професійної реабілітації учнів-інвалідів.

Зазначимо, в даному закладі навчаються 305 учнів, які отримують професію “Кравець”,  “Перукар – модельєр, манікюрниця” та “Оператор комп’ютерного набору, секретар керівника, організації підприємства”.

«Сьогодні не лише в  Україні, а й в усьому світі відзначають свято, котре є близьким для кожної людини, незалежно від її віку – День захисту дітей. Саме цей день  створений для того, аби дорослі допомагали дітям здійснювати їх мрії. Знаю, що педагогічний колектив вашого училища робить усе можливе, щоб вам було легше і краще жити, щоб у доросле життя ви увійшли підготовленими. Втім, немало залежить і від вас самих. Ви не повинні боятися труднощів, навпаки, сміливо крокуйте дорогою життя і пам’ятайте, що на цій дорозі Вам обов’язково зустрінуться добрі люди, небайдужі до ваших проблем», – сказав у вітальному слові очільник області.

Також під час заходу Віктор Шемчук  вручив дітям-сиротам, які навчаються  в училищі, подарунки, про які вони мріяли – це телевізори, планшети, швейну машину, перукарські набори та кухонні комбайни.

Своєю чергою, вихованці закладу вручили подарунок Віктору Шемчуку, зроблений своїми руками.

«Звичайно,  ми б хотіли мати можливість робити подарунки дітям не лише в цей день, а набагато частіше. Ми обов’язково будемо прагнути, щоби мрії  всіх  дітей України втілювалися  в реальність, і не лише матеріальні.  Влада все робитиме для того, аби забезпечити максимальну кількість дітей першим робочим місцем, щоб вони мали можливість заробляти кошти, працювати та  жити у вільній європейській  країні», – цитує Шемчука прес-служба Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: