У центрі Львова танцювали. Фоторепортаж

1 червня в рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей у Львові на площі біля пам’ятника Івана Франка відбувся другий танцювальний фестиваль Lviv Dance Fest «В ритмі міста». Незважаючи на те, що з самого ранку падав дощ, рівно з початком фестивалю він завершився, що потішило як організаторів, так і маленьких учасників свята.

Про це повідомила координатор фестивалю Мар`яна Павловська

Мета проведення: поділитися радістю танцю з іншими; подарувати незабутнє свято мешканцям та гостям міста; надати можливість творчого вираження танцювальним колективам різних стилів та напрямів творчості, а також різної вікової категорії; популяризація та розвиток танцювального мистецтва у Львові; гідна презентація дитячих танцювальних шкіл міста.

У фестивалі взяли участь Народний колектив сучасного танцю школа-студія «АКВЕРІАС», студія культури та мистецтв "Спірограф" Центру культурно-мистецьких ініціатив центр сучасного танцю «SIRIUS», студія стародавніх танців «БЕЛЬТАЙН», шоу-балет «ТІРАМІСУ», танцювальний колектив «АЛХІМІЯ ТАНУ».

Окрім цього, для глядачів проведено виступи музично-театральної студії Центру Родини, безкоштовні танцювальні майстер-класи, конкурси та забави, а також презентацію фотовиставки «Дитячими думками» (Ю. Хорощак) та "Знайди свої крила" (Ю. Демберецька).

Мета фотовиставки: «За допомогою фотографії закликати до народження мрії, незважаючи на життєві складнощі. Плекати їх від лялечки до метелика і понестись у стрімкий політ життя.» - Юлія Демберецька. Фото Юрія Хорощака стали зверненням до дорослих: «Не забувати, що діти маленькі особистості з дорослими думками. Не забувайте про тендітний дитячий світ.

Окрім, участі у майстер-класах та конкурсах маленькі глядачі створили плакат «Майбутнє в руках дітей» та переконали, що  майбутнє справді за такими дітьми, яким жодні погодні умови не є перешкодою!

Захід відвідало близько 700 глядачів.

Організатор фестивалю ЛОГО «Молодь за зміни», за підтримки народного депутата Ігоря Васюника, Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації.

танець левенят школи-студії акверіас

_MG_9193 _MG_9212 5_VlSGVksRE

iCgXejYNO8Y

mMVoTxvp9VA O7Mnp176FpU

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: