Вулицю Січових Стрільців у Львові повністю перекрили! (Фото та Відео)

Сьогодні зранку вулицю Січових Стрільців у Львові повністю перекрили на ділянці від вулиці Університетської аж до вулиці Гнатюка. для руху транспорту. Тут ведуться роботи з демонтажу асфальтового покриття і відновлення історичної бруківки.

Ведуться роботи не тільки з демонтажу асфальту, а й зі знімання бруківки, котра знаходиться під ним. Роботи веде ПП "Гарантспецбуд" і веде дуже дивно. Як можна побачити з фото та відео, асфальт знімається ковшем екскаватора без найменшого страху пошкодити бруківку.

Вулицю Січових Стрільців у Львові повністю перекрили!

Окрім цього, що шокує найбільше, бруківку теж знімають ковшем екскаватора і висипають на тротуар просто під ноги перехожим. Дивно як тут нехтуються правила елементарної техніки безпеки і як ще не дійшло до травматизму.

Вулицю Січових Стрільців у Львові повністю перекрили!

А що вже говорити про збереження самої історичної бруківки, заради якої власне й відбувається історична реконструкція. Мало того, що вони під час такого "дикого" демонтажу, нищиться, а хто ж її після цього покладе відповідно до її попереднього положення.

Вулицю Січових Стрільців у Львові повністю перекрили!

Довідково: В європейських містах, де відбувається ремонт чи перекладання бруківки, кожен камінь отримує свій номер в ряду та номер самого ряду, щоб після ремонту він повернувся на своє історичне місце.  Демонтаж та монтаж бруківки відбувається тільки вручну і з використанням інструментів, котрі не можуть завдати шкоди бруківці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: