Журналістам дозволять покерувати бойовими машинами піхоти

Напередодні відзначення журналістами свого професійного свята, 5 червня, Академія сухопутних військ запрошує всіх представників мас-медіа особисто подивитись як, в яких умовах, на якій техніці майбутні захисники Батьківщини вчаться ратній справі.

Про це повідомив підполковник Тарас Грень, Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Для цього журналістів «відкомандирують» до Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ. Протягом дня їм планують показати комплекс водолазної підготовки, запропонують одягнути спеціальне спорядження військових водолазів. Комплекс інженерної підготовки та навчально-тренувальний комплекс психологічної підготовки особового складу.

Продемонструють як проходять вогневі тренування та стрільби з бойових машин піхоти, та запропонують майстрам слова особисто взяти участь у змаганнях зі стрільби стрілецької зброї. Крім цього журналісти зможуть особисто сісти за штурвали грізних бойових машин піхоти і спробувати керувати ними. Завершеться все це дружнім обідом в польових умовах.

Отже всі бажаючі мають бути 5 червня о 8годині 30 хвилин біля центрального КПП Академії сухопутних військ. Акредитуватись у Західному регіональному медіа-центрі потрібно не пізніше, ніж 13 година 3 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: