Стартувало «Східницьке літо»

1 червня в смт.Східниця відбулось офіційне відкриття традиційного фестивалю пісні, танцю та народної творчості «Східницьке літо». Він триватиме протягом усього літа.

Про це «Дивись.info» повідомили у відділі внутрішньої політики Бориславської міської ради.

Як повідомив Іван Піляк, селищний голова, розпочався фестиваль з конкурсу малюнку "Східниця очима дітей". Малюнки діти виконували на тканині, яка буде експонуватися протягом усього літа на центральній сцені курорту.

Також відбувся конкурс краси «Східницька паняночка». У конкурсі взяли участь учениці 5-7 класів.

Окрім того, відбулась циркова шоу-програма від Гопкомпанії та клоуна Мар'яшка, концерт зірки української естради молодіжного гурту "Гламур".

2 червня відбувся відкритий турнір Східниці з боксу. У турнірі взяло участь 30 боксерів.

“Цього року кожен захід у рамках «Східницького літа» матиме характер окремого свята. І за змістом суттєво відрізнятиметься від попередніх. В дні свят центр нашого курортного селища перетвориться на грандіозну сцену під відкритим небом. Пік святкувань співпадає із розпалом курортного сезону, тому включає у себе такі дати: 12 липня – День селища, який відзначається у Східниці як храмове свято апостолів Петра і Павла.  Завершиться фестиваль великим гала-концертом за участі самодіяльних артистів краю та зірок української естради - 24 серпня - у День незалежності України.”, - підсумовує Іван Євгенович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: