У Львові очищують пам’ятник Шевченку. Відео

logo-header-140х48

Очищення історичних пам`яток в місті – ще один проект управління внутрішньої політики спільно із управлінням охорони історичного середовища Львівської міської ради та Галицькою районною адміністрацією, який стартував в рамках загальноміської кампанії «З нами місто розквітає».
До програми долучилася німецько-українська кампанія «Керхер», яка з допомогою професійної прибиральної техніки власного виробництва протягом 4-ох днів, з 3 до 7 червня, очистить на пр. Свободи пам’ятник Тарасові Шевченку, 12-метрову бронзову стелу «Хвиля Народного Відродження» та близько 500 кв.м площі перед ними.
«Це соціальний проект, компанія виконує все за власні кошти. З ними ми реалізовуємо проект «Ровер&ко». Вкінці червня - на початку липня на вул.Науковій навпроти офісу компанії буде встановлено веломийку», - розповів начальник управління внутрішньої політики ЛМР Андрій Шевців.
Всього на об'єкті працюють 11 фахівців компанії, 12 одиниць великої професійної техніки і більше 15 одиниць аксесуарів та комплектуючих.
Очищення площі та пам'ятника Т.Шевченку у Львові є частиною культурно-спонсорської програми, яку підтримує ТОВ «Керхер» в Україні.
«Ми займаємось очищення пам’яток архітектури вже 27 років. У нас є великий досвід і ми чекали цієї події, щоб приїхати сааме до Львова. Памятник очищають тільки водою під високим тиском, без жодної хімії», - зазначила генеральний директор «Karcher-Україна Лілія Седлар
У рамках програми німецько-українською командою було очищено Потьомкінські сходи, будівлю Музкомедії у м. Одеса, будинок Київської міської державної адміністрації, Пейзажну Алею та Парк «Перемоги» у м. Києві.

Довідка

Компанія AlfredKärcherGmbH&Co. KG була заснована 1935 року підприємцем і інженером Альфредом Керхером. Сьогодні, як і 78 років тому, компанія є сімейним підприємством, у якій  працює більше 10000 співробітників. Представництва компанії зосереджені в 60 країнах по всьому світу. В Україні представництво працює з 2006 року. Компанія виробляє побутову та професійну техніку для очищення та прибирання.

автор Андрій Андрух

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: