Укртелеком впровадив єдиний скорочений номер - 0-170

Укртелеком продовжує проводити ретельний аудит бізнес-процесів для підвищення ефективності обслуговування користувачів та оптимізації  використання технічних ресурсів компанії.

Більшість абонентів компанії користуються послугами міжміського та міжнародного телефонного зв’язку за автоматичним набором. Разом з тим, є абоненти, які отримують подібні послуги через телефоніста.

З метою впорядкування надання замовних послуг, підвищення рівня обслуговування абонентів з 1 червня компанія впроваджує єдиний номер «Довідка служби замовлень» - 0-170 на всій території України. Саме за цим номером абоненти з будь-якого населеного пункту України зможуть швидко отримати інформацію про порядок замовлення послуг міжміського та міжнародного телефонного зв’язку  через телефоніста, дізнатися про точний час міста іншої країни або різницю в часі між містами і  країнами, про номер телефону абонента ПАТ «Укртелеком» в іншому населеному пункті України  тощо.

Контент-послуги «Довідка служби замовлень»  за номером додзвону 0-170 надаються на платній основі, повідомляє прес-служба підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: