У Львові навчатимуть найголовнішому елементу стриптизу

Сьогодні, 5 червня, о 20 годині та 7 червня о 20.00 год. у Львові пройдуть пробні заняття із стрип-пластики. Про це повідомили організатори.

Стрип-пластика – це один з елементів стриптизу, і, напевне, найголовніший. Адже найбільше у стриптизі чарує не факт роздягання, а те, як жінка рухається, як вона демонструє красу і привабливість свого тіла. Пластичність та гнучкість дуже важко натренувати звичайними вправами у спортзалі – великі фізичні навантаження навіть призводять до протилежного ефекту. Натомість у стрип-пластиці Ви легко і з задоволенням набуваєте потрібної фізичної форми без надмірного «перекачування» м’язів.

Будь-який курс навчання стриптизу включає в себе освоєння базових елементів без реквізиту, а також із залученням додаткових елементів - жердини, стільця, другого об'єкта та ін.. Базові елементи танцю згодом починають складатися в композиції з декількох рухів, а потім і в готовий танець, що має гармонійний початок, кульмінацію і завершальну стадію.

У програмі - комплексний набір вправ з розвитку тіла, а саме:

1) розминка,  стрейчинг (вправи, спрямовані на поліпшення гнучкості і пластики тіла),
вивчення основних танцювальних рухів стриптизу: хвиля, рухи плечима, діафрагмою,       «вісімка» стегнами, стрип-хода, і т. д.

2) основна частина заняття – відпрацювання танцю, хореографія

3)  професійна постановка танцю («кішечка», дискотечний варіант, танець зі стільцем)

4) вивчення приватного танцю

Головне завдання уроків стрип-пластики – сподобатися самій собі в русі настільки, наскільки б Ви хотіли подобатися чоловікам. Стрип-пластика – це вміння еротично рухатися. Елементи стрип-пластики використовуються також в інших напрямках танцю, таких як: R&B, latina, Bellidance. тощо. Гармонічне емоційне вираження почуттів через сексуальну пластику тіла – ось чим насправді є стриптиз.

У стрип-пластиці акцент робиться саме на розтягуванні основних м’язів ніг, спини, грудей, стегон та сідниць. Стрип – це, перш за все, настрій: на занятті Ви налаштовуєтеся на спокусливість та розкутість, і Ваше тіло починає змінюватися відповідно до Вашого нового образу. Відкрийте свій прихований потенціал жіночності і дозвольте собі стати втіленням зваби!

Разом з нашими тренерами Ви оволодієте магією та чарівністю Вашого тіла, розкриєте свою внутрішню сексуальну енергію, пробудите чуттєвість, відчуєте себе бажаною і впевненою у власній красі!

Організатори набирають групи до 10 чоловік.

Заняття проводяться за адресою: Україна, Львів, пл. Св.Теодора 10 (біля НК «Міленіум»), Бізнес-Центр (4 поверх), тренінг – центр «Стихії Успіху».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: