«Ковель-Чернівці» літом не курсуватиме і це рішення не підлягає скасуванню, - залізниця

Поїзд «Ковель – Чернівці» курсуватиме із осені у звичному режимі, а на літній період часу його уже скасовано і не буде відновлено до вересня за жодних умов.

Про це сьогодні під час засідання круглого столу повідомив начальник пасажирської служби «Львівської залізниці» Богдан Яворський, інформує кореспондент «Дивись.info»

За його словами, припинення руху цього поїзду спричинено тим, що літом не курсують студенти, а п’ять вагонів цього потягу, по-перше, абсолютно не рентабельно перевозити, а по-друге, ці потяги уже направлені на задоволення потреб жителів Івано-Франківської та Чернівецької області щодо поїздки на відпочинок у Крим.

Богдан Яворський також розповів, що левова частка перевезень потягом була, до прикладу, зі Львова до Івано-Франківська чи з Франківська до Чернівці, а напряму із Ковеля до Чернівців ним насправді їхали одиниці пасажирів.

«Поїзд однозначно буде відновлено після того, як ми привеземо усіх пасажирів із Криму. Буде відновлено або з 15 вересня, або із 1 жовтня. Наразі я не готовий точно сказати, однак можу навіть пообіцяти, що ми з вами порадимось, коли краще його відновлювати. А зараз уже нічого не можна зробити – рішення прийнято і воно у будь-якому випадку не буде скасовано», - зазначив Богдан Яворський.

foto14

Зазначимо, що участь у засіданні круглого столу взяли представники руху «Відсіч» із Львова, Луцька, Івано-Франківська та Ужгорода, а також депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук, представник профспілки «Львівської залізниці» та Львівської ОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: