На "Арені-Львів" пройде MAFIA UKRAINIAN OPEN 2013

Справжня МАFIA у Львові. 8-9 червня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться MAFIA UKRAINIAN OPEN 2013 – міжнародний чемпіонат з найвідомішої в усьому світі інтелектуально-психологічної гри MAFIA. Сімдесят найрейтинговіших учасників з усіх куточків України, Росії, Молдови, Польщі та Німеччини протягом двох днів будуть змагатися за звання найсильнішого гравця.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Битва інтелектуалів міжнародного «мафіозного» клубу у Львові буде мати особливий колорит львівської батярської культури. Поважна публіка на час чемпіонату перетвориться на затятих азартних гравців, адже MAFIA – це унікальна нагода прожити кілька життів за вечір, оволодіти собою та навчитися керувати іншими.

«Це велика подія. Чемпіонат України відбудеться вже вдруге. Вперше ми проводили його у 2008 році. Також ми вже провели 6 чемпіонатів  світу з гри MAFIA. Цього року ми вирішили поновити змагання на рівні України. До нього є великий інтерес. Ми робимо акцент на українських гравців. Україна серед країн СНД – номер один у цій грі. У кожному місті-мільйоннику є професійний MAFIA-клуб, який входить у Федерацію інтелектуальної гри MAFIA. Це спортивний, а не розважальний варіант цієї гри. Федерацією розроблено систему проведення чемпіонатів, регламент змагань різного рівня. Ми маємо авторські права на правила гри, які зараз називаються «класичний варіант гри у MAFIA», - розповідає Ернест Федоров, президент Федерації інтелектуально-рольових ігор Мафія (ФІІМ).

MAFIA – це дуже цікава розумова діяльність та активна форма дозвілля. Це великий інтелектуальний азарт»,

Як і у кожної гри, у MAFIA є чіткі правила і судді, але є одна перевага – тут немає сценарію! Ніхто з учасників чи навіть суддів ніколи не знає, яким буде наступний поворот сюжету, і кого «мафія прибере» цього разу – такий екстрим не може подарувати жодна сучасна салонна гра, крім MAFIA.

Перший день MAFIA UKRAINIAN OPEN 2013 буде проходити за зачиненими дверима – і з сімдесяти рейтингових гравців у фінал потраплять тільки десять найкращих. Фінальні ігри другого дня визначать остаточного переможця, на якого чекає урочиста церемонія нагородження та слава у світі інтелектуальних «мафіозі». Усі ігри фіналу будуть транслюватися на моніторах. MAFIA-вечірки розважатимуть гравців та гостей протягом двох днів чемпіонату – у атмосфері легкого азарту усі зможуть познайомитися ближче та краще пізнати можливих майбутніх суперників.

«Через цю гру можна розвиватися, удосконалюватися, долати якусь сором’язливість. Ти тренуєшся і виходиш у життя підготовленою і більш розкутою, впевненою у собі людиною», - зазначає Максим Столярчук, рейтинговий гравець львівського Мафія-клубу.

Реалістичне шоу, де кожен учасник може стати головним героєм, тонкий психологічний театр – ось що таке справжня MAFIA. Як зазначають організатори, це гра тільки для тих, хто добре «читає» людей. Тут збираються лише тонкі психологи та вигадливі маніпулятори. Аналізувати, прораховувати, покладатися тільки на себе. Інтелектуальна боротьба за виживання – це МАFIA.

Довідка

Перші прототипи легендарної гри виникли ще у 70-их роках ХХ ст., в Україні ж справжня MAFIA почалася 2004 року завдяки Ернесту Федорову. Теперішній Президент українського MAFIA-клубу заснував та очолив Всеукраїнську громадську організацію «Федерація інтелектуально-рольових ігор Мафія» (ФІІМ), яка є єдиним володарем інтелектуальних прав на клубну концепцію гри в Україні.

 

Акредитація преси на чемпіонат – прес-секретар турніру Євгенія Нестерович, тел (063)7415170.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: