Сьогодні у Львові презентуватимуть «3D Plastikon»

Книгарня "Є" та мистецька аґенція “АртПоле” запрошують на презентацію українсько-польського проекту «3D Plastikon», яка відбудеться 7 червня. Початок — о 16.00.

Про це повідомляє прес-служба «Є»

Революційний «3 D Plastikon» - це нетиповий прилад для проекції фільмів у форматі 3 D , створений митцями з України та Польщі. Його прем’єра відбудеться 14 жовтня у Львові в рамках фестивалю Art Meetings , проте вже 7 червня львівські журналісти матимуть нагоду зустрітися з творцем і організаторами проекту з Польщі.

Під час зустрічі автор «3 D Plastikon» Ґжеґож Корчак (Grzegorz Korczak) розповість детальніше про проект і запросить до співпраці українських кінематографістів, музикантів, скульпторів і художників. Організатори сподіваються на активність представників львівського творчого середовища, відомого новаторським підходом до мистецтва.

Фестиваль Art Meetings є продовженням проекту UA / PL Alternative Music Meetings , який від 2011 року відбувається в Україні. Цьогоріч фестиваль відбуватиметься 10-14 жовтня у Львові та в Києві.

Як і в попередні рази, його метою є представлення польської незалежної культури і налагодження міжнародної культурної співпраці. Окрім вищезгаданої прем’єри проекту «3 D Plastikon», у програмі заплановано концерти, круглі столи та семінари, а також блок заходів для дітей. Українським партнером проекту є мистецька агенція «АртПоле».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: