Влітку учні Львова зможуть вивчати англійську разом із волонтерами-іноземцями

Міжнародна молодіжна організація «AIESEC у Львові» організовує освітньо-соціальний проект для дітей шкільного віку «Крок за кроком». Протягом всього літа учні матимуть змогу відвідувати заняття, які проводитимуть волонтери-іноземці з таких країн як Мексика, Китай, Туніс, Туреччина, Бразилія та ін. Волонтери – це молодь, яка зможе зацікавити учнів і розказати їм багато цікавого, зруйнувати стереотипи і відкрити новий дивовижний світ.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Під час занять учні зможуть покращити навички спілкування англійською мовою, розширити свій кругозір вивчаючи різноманітні культури світу. Волонтери проводитимуть тренінги на тему лідерства, проблем вибору майбутньої професії, соціальних та екологічних проблем України та світу. Вони представлятимуть культуру і традиції своєї країни. Також у рамках проекту буде організоване цікаве дозвілля для дітей у вигляді ігор, пікніків, екскурсій.

Заняття будуть відбуватись протягом всього літа на базі УДЮМК Львова кожного дня з 10 до 15 години. Вартість одного дня 15 грн.

Також є можливість стати приймаючою сім’єю для одного з волонтерів. У цьому випадку заняття будуть безкоштовні.

Для реєстрації заходьте на сайт http://lviv.aiesec.ua/ або звертайтесь до керівника проекту Анни за телефоном(093) 70 18 928.

Довідка

AIESEC - це найбільша та найпотужніша міжнародна, неполітична, некомерційна організація, що розвиває молодь та сприяє вирішенню суспільних проблем, проводить активну діяльність у цьому напрямку впродовж більш ніж 60 років з моменту заснування. Представлена в 113 країнах світу, організація об’єднує 86 тисяч студентів в 2400 університетах та керована молоддю, що цікавиться лідерством, менеджментом та питаннями світового розвитку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: