А де якість ремонту доріг?

Руйнування дорожнього полотна на вул Стуса, спричинені зливою, підрядна організація виправить без залучення додаткових бюджетних коштів. Також у рамках реалізації проекту «Трамвай на Сихів», на вулиці буде повністю замінено інженерні мережі та каналізацію. Оскільки мережі старі та зношені, вчора під час сильних опадів не змогли в повній мірі прийняти великий потік води.

Нагадаємо, за інформацією управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 5 червня з 17.00 год. до 19.50 год. у місті випало 35 мм опадів, що становить 36% місячної норми.

«На вул Стуса проводиться поточний ремонт картами. Товщина нового асфальтного покриття – 5 см. Оскільки вчора були сильні опади, каналізаційна мережа не справилась з потоком води, що спричинило руйнування дорожнього полотна на деяких ділянках. Ці дефекти підрядник ліквідує власним коштом, відповідно до гарантійного терміну експлуатації дороги. Через проблеми з казначейством та отримання не в повному обсязі державної субвенції, ми підрядникам за виконані роботи перерахували тільки 270 тис грн з необхідних 600 тис грн.

В рамках реалізації проекту «Трамвай на Сихів», який вчора в Кабінеті міністрів було схвалено, на вул Стуса буде повністю замінено дорожнє полотно, комунікації, в тому числі, і каналізацію», - розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: