На «Арені-Львів» проходить перший фотофорум

У Львові стартував 5 львівський фотофорум. Форум проходить на стадіоні «Арена-Львів». Про це повідомили організатори заходу.

Фотофорум складатиметься з двох частин - навчальна частина та розважальна частина.

Теми, що будуть розглядатись - цінність фотографії, майбутнє фотографії (тенденції, мода та розвиток), сприйняття фотографії (візуально, кінестетично та аудіально), геометрія в композиції, психологія Ч/Б, світло у фотографії, колір у фотографії, шлях ідеї до реалізації, саморозвиток, робота над власним креативом та псиxологічний портрет.

«Фотографія, як один з видів творчого мистецтва, вимагає від людини не лише вміння досконало володіти фотографічними прийомами та технікою, але й оригінального бачення, власного творчого сприйняття світу. Психологія в фотографії відіграє не меншу роль ніж технічне забезпечення», - йдеться у повідомленні організаторів.

«Все це можна пояснити як існування двох реальностей: реальність, яку бачать всі, та реальність, яку передає людина творча (фотограф). Незвичне сприйняття фотографа в гармонічному поєднанні із знаннями, дозволяють створити надзвичайно живі та яскраві фотографії, що будуть викликати справжні емоції у глядача. І лише завдяки цьому баченню, виникає певний невидимий зв’язок між фотографією та її автором. І саме цей зв’язок називається зворотнім зв’язком!

І власне на нашому форумі ми будемо торкатись саме таких тем, розкривати всі тонкощі впливу фотографії на глядача та розвивати в собі здатність бачити по-іншому», - запевняють організатори

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: