У вересні Тимошенко пройде лікування у Німеччині?

Павло Нусс на своїй сторінці в мережі Facebook написав, що у вересні Юлія Тимошенко в Німеччині пройде курс психологічної реабілітації.

Після реабілітації Тимошенко повернеться в Україну продовжувати боротьбу з судовою системою, адже судимість залишається в силі і заважає їй висунути свою кандидатуру на виборах Президента України.

"Я можу помилятися тільки на місяць-другий, але, провівши певний аналіз, можу констатувати - Юля буде на волі дуже скоро. Влада давно розробила план, за яким Арсеній Петрович веде свою діяльність на роздроблення" Батьківщини ", а потім і об'єднаної опозиції. На завершення реалізації проекту "Арсеній" режиму залишилося зробити останній штрих - звільнити Тимошенко. Також не залишається без уваги "перелякана" активність Яценюка, який за рахунок "Батьківщини" і Юлії Тимошенко кує свій рейтинг для тієї ж мети, яку переслідує і Тимошенко. Те Тобто, в першому турі президентських виборів в 2015 році будемо мати не менше двох кандидатів від опозиційних сил ", - написав громадський діяч.

За словами Павла Нусс, для нейтралізації головного внутрішнього конкурента Юлії Тимошенко парламентська "Батьківщина" має зробити важкий, але важливий політичний крок - на найближчому засіданні фракції поставити на голосування питання про делегітимізації статусу Яценюка, і змінити "прояценюковское" керівництво ВО "Батьківщина" на " стару гвардію "прихильників звільнення свого лідера".

"Місія Кокса-Кваснєвського вже розпочала інформаційну підготовку української та світової спільноти до звільнення лідера української опозиції, тому дуже скоро, Яценюку доведеться" сушити весла ", - резюмував Павло Нусс, пише Телеграф

Павло Нусс - голова ГО "Громадянський Комітет Національного Порятунку".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: