Завтра у Львові – третій міський велопарад

Завтра, 9 червня, у Львові з 12 до 13 30 відбудеться третій всельвівський велопарад дівчат. Про це повідомляють організатори.

Велопарад стартує від Львівського національного університету імені Івана Франка.

"Покажи перехожим, що на велосипеді можна їздити будь-куди: на вечірку, в театр або на роботу чи навчання! 🙂 Хай твоє вбрання буде стильним, а велосипед – улюбленим. Велосипед – неодмінний атрибут хорошого життя, який робить нас швидшими, здоровішими і дуже стильними. Хай нас буде більше – і хай життя стає яскравішим!

Мета:

• показати, що велосипед - вид транспорту, на якому зручно і швидко можна доїхати на роботу або на вечірку, і який є повноцінною альтернативою приватним авто, що їздити на велосипеді цікаво, приємно та корисно, і для цього необов’язково вдягати спеціальний спортивний одяг, якщо ви цього не хочете.!

Концепція:

• тільки дівчата 🙂

• вінтажний стиль вітається!

• "ні!" спортивному одягу.

Старт о 12 годині, фініш – о 13 годині біля головного фоту у Ратушу.

Маршрут:

• вул. Університетська - вул. Словацького - вул. Стефаника - вул. Дудаєва - пр. Шевченка - вул. Чайковського - вул. Ковжуна - вул. Вороного - вул. Ліста - вул. Коперніка - пл. Міцкевича - пр. Свободи - вул. Беринди - пл. Ринок.

Що далі:

• після велопробігу та після колективного фото ми організовано та за бажанням їдемо у парк ім. Франка на ВЕЛОПІКНІК!!! 🙂 Беріть із собою смачненьке та щось, на що можна буде сісти. Пікнік відбудеться за умови відсутності дощу.

• під час пікніку буде проведено КОНКУРС на кращий look!!! Враховуватись будуть: одяг, підібраний під ровер та оформлення самого велосипеда.

Велопарад відбудеться за будь - яких погодніх умов! 🙂

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: