Львівським котам хочуть надати статус вільних

Сьогодні у стінах Львівської міської ради пройшли громадські слухання проекту ухвали "Про заходи захисту котів від жорстокого поводження у місті Львові", які, як повідомив начальник відділу громадського партнерства ЛМР Юрій Лукашевський, несли альтернативну назву "Про надання статусу вільних котам міста Львова".

Громадські слухання у сесійному залі Ратуші зібрали близько ста представників громади, більшість яких складали явні прихильники прийняття такої ухвали у Львові. До слова, були серед присутніх і депутати Львівської міської ради від ВО "Свобода", які, втім, не давали жодних коментарів представникам ЗМІ.

Зазначимо, що у проекті ухвали пропонується "зобов’язати комунальні господарства і ОСББ не створювати навмисних перешкод для виконання котами функцій природної дератизації, даючи їм доступ до комірних і підвальних приміщень".

Загалом, весь проект ухвали наповнений подібними "шедеврами", які людині зі здоровим глуздом можуть здатись щонайменше дивним.

Ще один момент, який ознаменувались громадські слухання, - відвертий допит представника ЛКП "Лев" питаннями, які не стосувались заданої тематики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: