«Цирк Кобзов» завітає до Львова

З 19 липня до 15 вересня у Львові відбудуться гастролі відомого українського «Цирку Кобзов». Це ціле місто забави для дітей, щастя, усмішок, радості та дитячих надій. Цирк буде розташований у парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького.

Цирк – цілий розважальний комплекс, який включає у себе циркове шоу, зоопарк, парк динозаврів, а також тераріум.

«Наша мета - зробити відпочинок насправді вражаючим, подарувати шоу та розваги європейського рівня, забезпечивши високоякісним сервісом», - говорить Микола Кобзов, засновник «Цирку Кобзов».

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У програмах розважального центру беруть участь артисти циркового мистецтва світового значення: призерка міжнародних конкурсів еквілібрист Тетяна Білова, двократний чемпіон України  з велотріалу  Владислав  Черниш та інші учасники шоу країн Франції, Монако, Італії, Бельгії, Японії, Румунії, Росії, Швеції, Голландії та України. Запрошені хореографи та режисери – відомі в Україні та за кордоном майстри, постановники й учасники таких шоу як «Танцюють Всі», «Х-фактор», «Україна має талант», «Майданс», мюзикл «Барон Мюнхаузен».

Серцем «Цирку Кобзов» є циркове шоу «Vivat». Його головна родзинка – номер з левами від відомого дресирувальника з Італії Емануеля Фаріна.

Маленькі глядачі при вході до цирку зустрінуться з героями Машою та Ведмедем, принцесою Вінкс, Губкою Бобом, левом Максом, Зеброю Марті та іншими.

Для допитливих працюватиме зоопарк та тераріум. У зоопарку можна буде побачити диких та домашніх тварин: тигрів, левів, мавп, вовків, дикобразів, лисиць та інших. З власних рук можна буде погодувати кроликів та кізочок. У тераріумі розміщені різноманітні рептилії: змії, крокодили, скорпіони, кобри.

Дінопарк сподобається як дітлахам, так і їхнім батькам. Вся історія початків цивілізації постане перед глядачами. Є там і живий динозавр, який охочий до спілкування із глядачами.

Довідка

«Цирк Кобзов» обслуговують 95 осіб, майже 310 тон обладнання, 89 фур та автобусів, 35 вагонів та багато іншого. Оснащений професійним світловим обладнанням, екраном 3D і системою звуку Dolby Surround, сучасними санвузлами та м’якими сидіннями в залі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: