У липні Львів прийматиме Міжнародний шаховий турнір

З 1 до 6 липня у Львові відбуватиметься міжнародний шаховий турнір Укренерго Open - це одна із найяскравіших інтелектуальних змагальних подій Львова 2013 року, яку прийматиме у своїй актовій залі Національний Університет «Львівська Політехніка».

Організатором турніру є Львівська обласна шахова федерація. У програмі Укренерго Open передбачено проведення відразу двох турнірів: «А» - для гросмейстерів світового рівня, «B» - дитячий Оpen.

Учасниками головного супертурніру – «А» будуть 10 гросмейстерів світового масштабу, міжнародні майстри та майстри FIDE. У дитячому турнірі «В» з класичних шахів заплановано участь більше 100 осіб.

Загалом Міжнародний шаховий турнір Укренерго Оpen збере понад 150 учасників з Чехії, Словаччини, Польщі, Угорщини, України, Ізраїлю, Росії, Білорусі та Молдови.

У рамках турніру Укренерго Оpen передбачено також сеанси одночасної гри гросмейстерів із учасниками та спеціально запрошеними гостями.

Головний суддя  - міжнародний арбітр FIDE Рудольф Колесников.

Головною метою даного заходу - зміцнення дружніх зв'язків між шахістами та популяризація даного виду спорту серед населення регіону. А також проведення турніру це можливість для українських шахістів  виконання норм на міжнародні звання (GM, IM, WGM, WIM), можливість виконання кваліфікаційного нормативу «кандидат в майстри спорту України» та присвоєння міжнародного і українського рейтингу учасникам змагань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: