Директори ДЮСШ обговорили підсумки року. Фото

Андрій Луньов

Днями Старосамбірський та Турківський райони Львівщини прийняли учасників виїзної семінар-наради Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України з директорами дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівської області.

Участь у нараді взяли начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, заступник голови Старосамбірської райдержадміністрації Зіновій Кутельмах, заступник голови Турківської райдержадміністрації Іван Січак, заступник начальника Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Ярослав Гаврих, понад 30 керівників дитячо-юнацьких спортивних шкіл області, а також представники управлінь та відділів освіти районних державних адміністрацій Львівщини.

В межах наради учасники обговорили спортивні підсумки 2012/2013 навчально-спортивного року, питання участі ДЮСШ у забезпеченні дозвілля та оздоровлення дітей та молоді у літній період. Особливу увагу організатори наради приділили питанню виконавської дисципліни у ДЮСШ області, зокрема в частині дотримання положень змагань, оперативного надання інформації про проведені заходи тощо.

По завершенні наради директори ДЮСШ ознайомилися з роботою Старосамбірської та Турківської дитячо-юнацьких спортивних шкіл, досвідом функціонуванням відділення футболу та волейболу  на базі Стрілківської школи-інтернат, побували на відновленій спортивній арені і новозбудованому майданчику для міні-футболу з штучним покриттям, в краєзнавчому музеї Старого Самбору.

photo_ST-01 photo_ST-02 photo_ST-03 photo_ST-04

Підсумовуючи семінар-нараду кращих керівників дитячо-юнацьких спортивних шкіл області було відзначено грамотами та подяками Комітету з фізичного виховання та спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: