У Львові говоритимуть про виклики морального лідерства

14 червня у Львові пройде Міжнародна конференція «Моральне лідерство: виклики сьогодення».

Про це повідомили організатори

«Лідерство та моральні цінності: нелегка взаємозалежність - як досягти успіху в житті? Як сьогодні залишатись вірним справжнім цінностям любові, поваги до гідності людини у кожному  рішенні? Брати чи не брати на себе відповідальність за своє власне життя? життя інших? 14-го червня 2013 року в рамках Міжнародної  конференції "Моральне лідерство: виклики сьогодення" у Львові ми шукатимемо відповіді на ці та інші запитання», - йдеться у повідомленні організаторів.

В рамках конференції учасники працюватимуть, щоб виділити фундаментальні  якості, що характеризують ефективне моральне лідерство і напрацюють рішення як формувати ці якості.

Спікери конференції: вл. Борис Ґудзяк (Україна-Франція), Джон Кюрі (США), Євген Глібовицький, Лариса Заливна, Андрій Нагірняк (Україна), Кшиштоф Становскі (Польща)   та  кожен учасник конференції.

Час проведення: 14 червня 2013 року, 10:00 – 18:00.

Місце проведення: конференц-зал філософсько-богословського факультету УКУ, м. Львів, вул. Хуторівка, 35а

Для участі у конференції просимо зареєструватись за посиланням 

Зверніть увагу, що учасникам з інших міст відшкодовується 50% транспортних витрат. А от любителям джазу пропонуємо залишатись у місті на вихідні - в ці дні у Львові проходить Альфа Джаз Фест 2013!

Організатори конференції  Інститут лідерства та управління  та Український Католицький Університет за фінансової підтримки Карітас-Німеччина.

Контактувати із запитаннями до Анна Музала, [email protected], +380979242084

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: