Яна Гурульова побореться за перемогу на дитячому “Євробаченні-2013″. Відео

15-річна львів’янка – у двадцятці найкращих в країні. Яна Гурульова ввійшла у фінал Дитячого конкурсу «Євробачення-2013».

Про це повідомляє репортер програми «Новини».

У конкурсі брало участь більше півсотні учасників. І лише двадцять боротимуться за шанс співати на міжнародному пісенному конкурсі.

Яна тільки півроку професійно займається вокалом. До цього дівчина пробувала себе у гімнастиці. Проте через серйозну травму вимушена була забути про своє захоплення. Сьогодні про це не шкодує, адже знайшла себе у пісні. Для Яни «Євробачення-2013»- перший серйозний конкурс. Проте під час відбору не хвилювалася і своїм виступом пишається.

Зараз Яну чекають напружені будні та велика кількість репетицій. А з 15 липня фіналісти будуть удосконалювати пісенну майстерність у дитячому центрі «Артек». У цьому їм допомагатимуть професійні педагоги з вокалу, хореографії та акторської майстерності. І вже другого серпня Яна з власною піснею «Вітер» намагатиметься здобути перемогу.

Дівчина каже, що її мрія сьогодні – представляти Україну на міжнародному рівні. Обіцяє зробити все можливе. Окрім цього, Яна дуже сподівається на підтримку львів»ян.

Батьки Яни згадують: два роки тому дівчина була лише глядачкою на цьому конкурсі, а сьогодні – вже учасниця. Коли ж вони побачили ім’я дочки у списку фіналістів, то не одразу повірили своїм очам.

Наталя,мама Яни, пригадує: «Ми їхали в поїзді і Яна на вухо каже: «Мамо, це не сон?»

Після конкурсу Яна продовжуватиме займатися вокалом. Ба більше. Обіцяє написати багато нових пісень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: