Громадськість Львівщини запрошують на безкоштовне навчання

Представників громадськості Львівської області запрошують на програму навчання

Інститут лідерства та управління Українського Католицького Університету та Львівська обласна державна адміністрація запрошують представників громадськості Львівської області взяти участь у програмі навчальних тренінгів.

Мета навчальної програми: розвиток інституційної та професійної спроможності інститутів громадянського суспільства та налагодження їх співпраці з органами державної влади й органами місцевого самоврядування.

Формат програми: 10 одноденних тренінгів, що розкриють різні аспекти розвитку організацій та питань співпраці з органами влади та місцевого самоврядування. Тренінги будуть проходити в Українському католицькому університеті, у Львові, в період з червня по жовтень 2013 року. Тренінги будуть проводити найкращі експерти третього та бізнес-секторів України, які є викладачами програми Інституту Лідерства та управління «Управління неприбутковими організаціями».

Учасники програми: представники громадських організацій, молодіжних об’єднань, ініціативних груп та окремі громадяни, що працюють у громадському секторі Львова та Львівській області.

Запрошуємо взяти участь в повному циклі навчальної програми, що дозволить отримати системне розуміння питань розвитку організації та побудови партнерства з органами влади. Учасники, які візьмуть участь у всіх тренінгах, отримають сертифікати Інституту лідерства та управління.

Тематики навчання:

  1. Механізми участі представників інститутів громадянського суспільства в формування та реалізації державної і регіональної політики (1 день).
  2. Законодавчі аспекти діяльності громадських організацій та об’єднань. Адвокасі та лобіювання.  (2 дні).
  3. Моральне лідерство та етика прийняття рішень (1 день).
  4. Лобіювання та захист інтересів громадськими організаціями (1 день).
  5. PR стратегія та співпраця з медіа (1 дні).
  6. Управління проектами та подання проектних пропозицій  до конкурсів, що фінансуються органами влади (1 день).
  7. Застосування інструментів маркетингу для підвищення ефективності роботи інститутів громадянського суспільства. (2 дні).
  8. Використання соціологічних досліджень в роботі інститутів громадянського суспільства (1 день).

Для реєстрації на програму будь ласка заповніть коротку реєстраційну форму за посиланням

Останній термін подання заявок  - 24 червня 2013 року

Перший тренінг («Застосування інструментів маркетингу для підвищення ефективності роботи інститутів громадянського суспільства») відбудеться  26-27 червня 2013р. Тренінг проводить Руслан Краплич, експерт з маркетингу та фандрейзингу, який має унікальний практичний досвід залучення ресурсів громади, міжнародної допомоги та співпраці з бізнес-структурами.

Із запитаннями, будь ласка, контактуйте до Анни Музали, [email protected], +380979242084

Дана програма здійснюється в рамках Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2013 рік, затвердженої рішенням Львівської обласної ради від 11.04.2013р. №712.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: