Дороги у Львові розриють надовго

У місті не усі дороги ремонтують відповідно до графіків, бо казначейство не виконує платіжних доручень. Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, не усі підрядні організації мають фінансові можливості проводити ремонти дорожнього полотна без попереднього авансу від міста.

«Якби плавно проходили усі гроші, ремонти б проводили вчасно. Зараз в місті все стоїть, всі проплати. Навіть ті кошти, які ми дали на зарплати працівникам – приблизно 60 млн грн. Ні копійки не було проведено в п’ятницю. Будуть проплати, будуть роботи. Підрядники також не можуть проводити роботу без грошей. На вул Січових Стрільців підрядник має свій ресурс і він розпочав роботу. В ідеалі, треба було йому кошти дати наперед. Якщо казначейство не відновить нормальну роботу, буде дуже важко. На Городоцькій, наприклад, простіша ситуація, бо там є кошти Європейського банку. Є окреме джерело фінансування. Ми рухаємось вперед, не зупиняємось», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, не виконуються відповідно до графіків ремонтні роботи на вул Варшавській та вул Горбачевського, оскільки підрядникам не перерахували кошти через казначейство.

Станом на 14 червня Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на загальну суму понад 14,5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: