Моршинський «Пролісок» працює у робочому режимі

Санаторій «Пролісок»  - це спеціалізована оздоровниця для лікування дітей віком від 4 до 16 років, які мають захворювання органів травлення, з батьками. Санаторій було відкрито в 1979 році з круглорічним функціонуванням з розрахунку 500 ліжкомісць.

Санаторій належить Федерації профспілок України, яка передала його до статутного фонду акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України “Укрпрофоздоровниця”, яке є спеціалізованим підприємством з управління лікувально-оздоровчими закладами.

В 1993 році Федерацією профспілок України та АТ “Укрпрофоздоровниця” було прийняте рішення про передачу санаторію “Пролісок” в оренду створеному колективом санаторію орендному підприємству “Санаторій “Пролісок” під керівництвом Бабкевича П.П.

Станом на 2004 рік, орендне підприємтво було реорганізоване у ТзОВ “Моршинський санаторій для дітей з батьками “Пролісок”, а договір оренди переукладено до 2005 року. Однак, з 2005 року орендар припинив виконувати свої обов’язки по договору оренди, в зв’язку з чим зазначений договір було припинено.

ТзОВ “Моршинський санаторій для дітей з батьками “Пролісок” під керівництвом Бабкевича П.П. до 2013 року продовжувало незаконно та безпідставно користуватись майном АТ “Укрпрофоздоровниця”, не сплачуючи оренду плату.

АТ “Укрпрофоздоровниця” в травні 2013 року було прийнято рішення про передачу майна санаторію “Пролісок” створеному за участю членів трудового колективу санаторію “Пролісок” ТзОВ “Моршинський санаторій “Пролісок” для дітей  з батьками”. В червні 2013 року майно було передано новому орендарю.

З метою забезпечення конституційних прав, всім працівникам ТзОВ “Моршинський санаторій для дітей з батьками “Пролісок”, новим орендарем було запропоновано аналогічні посади з кращими умовами праці. Всі працівники, які виявили бажання працювати, були прийняті на роботу до ТзОВ “Моршинський санаторій “Пролісок” для дітей  з батьками”.

Основною метою ТзОВ “Моршинський санаторій “Пролісок” для дітей з батьками” є забезпечення комфортного відпочинку та оздоровлення всіх осіб, які перебувають або завітають до санаторію “Пролісок”. На даний час вищезазначена мета досягнута – санаторій працює в робочому режимі, відпочиваючі отримують повний спектр послуг належної якості.

Про це «Дивись.info» повідомили у прес-службі санаторію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: