«Свобода» закликала Азарова припинити тактику погроз

Фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді закликає прем’єр-міністра України Миколу Азарова не погрожувати мешканцям двох областей Західної України.

Про це під час сесії Львівської обласної ради повідомив керівник фракції «Свободи» у обласній раді Андрій Холявка, зачитуючи звернення фракції.

«У п’ятницю людина, яка займає посаду прем’єр-міністра України дозволила собі такі факти, яких ще не було в історії незалежної України. Микола Азаров, коментуючи позицію громади щодо сланцевого газу, пригрозив підняти вартість газу для населення двох окремих областей», - сказав Андрій Холявка.

Він також нагадав Азарову програші його роботи на посаді прем’єра, зокрема підписання «харківських угод», газової угоди між українським та російським урядом та програш НАК «Нафтогаз» «Росукрнерего» у суді Стокгольма.

«Чи оскаржив український уряд газові угоди Тимошенко? Ні! А що український народ отримав від харківських угод? Комунальні та державні установи так і не отримали обіцяного дешевшого газу. А в результаті програшу НАК «Нафтогазу» у велику політику повернувся Фірташ», - розповів Холявка.

Він також закликав прем’єра припинити практику погроз на адресу мешканців окремих областей.

«Шановний Миколо Яновичу, хочемо вас попросити відмовитись від ультиматумів та погроз, адже вони дадуть зворотний ефект», - наголосив Андрій Холявка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: