Санаторій “Юність” та сім'я загиблої дівчинки отримають кошти від Уряду

Сьогодні, на засіданні Уряду було прийнято рішення про виділення з резервного фонду державного бюджету 12 835,5 тис. гривень для проведення першочергових заходів, пов’язаних із запобіганням виникнення надзвичайної ситуації в будівлі корпусу № 6 дитячого закладу "Спеціалізований (спеціальний) санаторій "Юність" Міністерства охорони здоров'я України". Про цей йдеться у відповідному розпорядженні Кабінету Міністрів України.

Іншим розпорядженням Уряду виділено кошти для надання матеріальної допомоги сім’ї дитини, загиблої внаслідок нещасного випадку у цьому ж санаторії, у сумі 100 тис. гривень.

Про це повідомила прес-служба МОЗ України

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Віктор Шемчук підписав розпорядження про виділення з резервного фонду обласного бюджету департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації кошти в сумі 15 000 гривень для надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим внаслідок нещасного випадку, який стався 30 травня 2013 року на території дитячого санаторію “Юність” у смт Симеїз Ялтинської міської ради Автономної Республіки Крим

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: