Вперше у Львові нагородять переможця корпоративної соціальної відповідальності

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» запрошує 20 червня о 16.00 навул. Хуторівка, 35а на нагородження переможця першого Конкурсу Європейської нагороди з КСВ, започаткованого за підтримки Європейської Комісії в 28 країнах Європи.
Європейська нагорода з КСВ (корпоративної соціальної відповідальності) була започаткована в 2012 році у 28 країнах Європи, в тому числі Україні, за підтримки Європейської Комісії. Організатор Конкурсу – CSR Europe (Брюссель) та BITC (Великобританія). Організатор в Україні – Центр «Розвиток КСВ». Конкурс відбувався у період з грудня 2012 по березень 2013 року, протягом  якого компанії надавали свої кейси.  В квітні-травні члени журі оцінювали роботи за такими показниками, як: інновації, виконання, результати, в тому числі для громади та для бізнесу.

20 червня серед чотирьох фіналістів (ДТЕК, Київстар, Майкрософт Україна, Прикарпаттяобленерго) буде обрано переможця Європейської нагороди з КСВ у Львові, європейському місті України.  Переможець  представить свій проект і Україну на гала-заході в Брюсселі за участю переможців інших країн та Європейської Комісії.

Запрошуємо Вас розділити цей важливий момент з нами та відвідати захід.
В рамках заходу Ви також дізнаєтесь про:
1)    відкриття V Національного Конкурсу бізнес-кейсів з КСВ;
2)    дискусію «Чи потрібно залучати співробітників в соціальні та екологічні проекти компаній?» за участю представників компаній «Ернст енд Янг», «Прикарпаттяобленерго», «Platinum Bank»,  Холдингу емоцій «IFest»;
3)    вперше буде презентовано звіт «Корпоративне волонтерство в Україні 2012: стан та перспективи розвитку».
До участі у заході запрошені: міжнародні експерти, представники компаній, посольств, університетів та ЗМІ.

Захід відбудеться 20 червня (четвер) з 16.00 по 18.00 за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35а, конференційний зал. Реєстрація розпочинається о 15.30. Акредитація обов’язкова до 19 червня.
Контактна особа – Олена Дєлягіна, (067) 3487765, [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: