Прізвища нардепів, які не проголосували за скасування «харківських угод»

Народні депутати України Андрій Парубій, Андрій Тягнибок і Марія Матіос не проголосували за денонсацію «харківських угод».

Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат України Олег Ляшко.

«Друзі, у мене знову немає слів. Так звана опозиція провалила денонсацію „харківської угоди” про базування ЧФ Росії на території України. Який ідіотизм! Регіонали стоять у кутку і хіхікають з вас – бо вас і мочити не треба, ви самі себе позорите перед виборцями! „За” проголосовували лише 152 депутати. Десь швендяли під час голосування 22 депутати від „Батьківщини”. Зокрема Абдулін, Андрієвський, Турчинов, Катеринчук, Кожем’якін, Парубій. Ось вам, перші особи партії! Від УДАРу не дали голоси восьмеро, зокрема, Матіос, Ковальчук, Куніцин. Навіть „Свобода” – і та не проявила звичної єдності – не було трьох депутатів, зокрема був відсутній брат їхнього лідера Андрій Тягнибок. Натомість голосували троє регіоналів – може, щоб посміятися з "опозиціонерів".

Я голосував за денонсацією угоди, бо вважаю, що вона була підписана всупереч національним інтересам України, має антидержавний характер. І мені соромно за колег-депутатів, які не голосували за денонсацію», - написав політик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: