У Львові з'явиться вулиця Богдана Ступки

18 червня відбулось засідання Ради директорів театрів та концертних установ Львівщини. Участь у засіданні Ради взяв голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук.

На зустрічі обговорювались питання різного характеру. Від необхідності створення Музею театрів Галичини до ремонтних робіт у приміщеннях, збільшення площ, заміни котельного обладнання та інше.

Також було висунуто пропозицію назвати в честь видатного українського актора Богдана Ступки вулицю або сквер у місті Львові та створити музей Галицького театру.

Мистецький актив щиро подякував голові обласної державної адміністрації Вікторові Шемчуку за прихильне ставлення, розуміння та виявлену увагу і висловили сподівання, що такі зустрічі матимуть систематичний характер.

Водночас  Віктор Шемчук  запевнив, що всі проблемні питання, які були озвучені під час засідання  будуть   розглянуті  та прийматимуться  відповідні  заходи.

«Мені подобається театр, там  я відпочиваю душею. Така зміна обстановки, завжди впливає позитивно на людину» -  зазначив  Віктор Шемчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: