У Львові пройшла батярська вечірка. Фото

Під завісу першого фестивального дня гловної автомобільної події Львова Leopolis Grand Prix відбулося офіційне жеребкування стартової решітки для учасників перегонів на «Львівському трикутнику», де й визначилися номера екіпажів у всіх класах перегонів. Жеребування провів віце-президент авто-фан-клубу «ЗАЗ-Козак» Роман Фернеза.

Окрім цього, міський голова Львова Адрій Садовий урочисто перерізав «пасок», цим самим офіційно відкривши цьогорічні ретро-ралі в столиці Галичини. «Усі ці авто личать нашому місту, - сказав мер. – Одразу уявляю, як би панни тих років дивилися у таких «каретах». Це свято стало уже рідним, щороку все більш приємно його у себе приймати. Залишається побажати, щоб машин щоразу було все більше й більше».

Також, перший день фестивалю потішив львів’ян та гостей міста презентацією найменшого автомобіля у світі Peel P50, після чого розпочалася батярська вечірка. Впродовж більш як півтори години розважав публіку рівненський гурт «От Вінта». Все це дійство відбувалося в Головному павільйоні, в оточенні ретро-автомобілів та відповідної атмосфери. В другий день фестивалю на учасників чекають перегони та ряд інших не менш цікавих заходів.

PZ_2927_resize PZ_2942_resize PZ_2949_resize PZ_2973_resize PZ_2982_resize PZ_2985_resize PZ_3032_resize PZ_3039_resize PZ_3089_resize PZ_3128_resize PZ_3151_resize PZ_3223_resize PZ_3234_resize PZ_3410_resize

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: