За годину Городоцьку закриють для проїзду. Відео

Ремонтна кампанія стартувала. Як повідомили у підрядні організації, яка проводитиме ремонт вул Городоцької, сьогодні з 14.00 год на ділянці дороги від ТЦ «Магнус» до церкви Анни розпочнуть встановлювати відповідні інформаційні та дорожні знаки, а також бетонні блоки. Відтак, з 14.00 год проїзд транспорту по вул Городоцькій буде обмежений.

«З 14.00 год розпочинаємо встановлювати бетонні блоки на вул Городоцькій біля ТЦ «Магнус» і будемо рухатись до церкви Анни. Перекриття дороги триватиме до 2 год, адже треба встановити також відповідні дорожні та інформаційні знаки. Ми залишимо мінімальний проїзд, аби машини, які припарковані на ділянці дороги, могли виїхати. Завтра розпочинаємо роботи з демонтажу хідників і контактної мережі», – розповів Борис Вільгуцький, представник підрядної організації «Онур».

Нагадаємо, ремонт вул Городоцької на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус» триватиме орієнтовно до листопада. Роботи виконує фірма «Онур». У зв’язку з ремонтними роботами, змін у схемах руху зазнає міський електротранспорт та автобусні маршрути.

Львівська міська рада просить вибачити за незручності, пов’язані з ремонтом доріг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: