Колодій привітав чиновників з професійним святом

У Львові курсантів вчать використовувати безпілотники
Курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, які навчаються на факультеті ракетних війсь і артилерії із гордістю називають його «орлиним зором». Йдеться про безпілотний літальний апарат із комплексом електронної апаратури візуального спостереження та визначення координат, який допомагає майбутнім офіцерам-артилеристам не лише орієнтуватись на місцевості, але й з повітря розвідувати обстановку у полі та визначати цілі.

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій привітав голову та працівників Львівської обласної державної адміністрації з професійним святом – Днем державної служби.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА

«Шановний Вікторе Вікторовичу! Шановні працівники Львівської облдержадміністрації!

Від Львівської обласної ради прийміть щирі вітання із професійним святом – Днем державної служби!

У сучасному розумінні державні службовці – це менеджери і експерти, які професійно працюють в органах влади і беруть участь у виробленні, реалізації так оцінці ефективності здійснення політики. Від рівня їх професіоналізму, прозорості дій залежить ступінь задоволення законних інтересів громадян, авторитет держави, сталий розвиток країни та її конкурентоспроможність  на міжнародній арені.

Держслужбовці  забезпечують високоорганізований демократичний, правовий і результативний розвиток як області, так і України в цілому. Вірно, чесно, шляхетно служити своєму народу і державі в ім’я її процвітання в усі часи було почесним обов’язком кожного працівника державної служби.

Демонструючи високий професіоналізм, компетентність, ініціативність, відданість справі, держслужбовців сприяють розв’язанню завдань соціально-економічного розвитку поліпшенню життя громадян області. Від рівня їхньої компетенції залежить і жвавість суспільних процесів, і вагомість отриманих результатів.

Тож бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України», – йдеться у вітанні голови Львівської обласної ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: