Працівники Садового самі оцінюватимуть важливість своєї роботи

В рамках проекту «ART of Governance» відбувся навчальний семінар щодо впровадження системи ключових показників ефективності. На семінарі були присутні більше 40 працівників ЛМР.

Ключові показники ефективності – це система оцінювання, яка дозволяє організації чи установі визначити прогрес у досягненні своїх стратегічних і тактичних цілей. Завданням є виокремити найважливіші аспекти діяльності організації та її підрозділів і виміряти результати, яких досягають працівники в інтересах зацікавлених сторін.

«Зараз розроблена комплексна стратегія розвитку міста Львова до 2025 року і сьогодні стоїть завдання не просто радіти тому, що стратегія розвитку гарна і перспективна, а забезпечити цю стратегію реальними механізмами виконання. Ключові показники ефективності – це один з механізмів фактичної реалізації і впровадження в життя цієї стратегії», – розповів Костянтин Редченко, партнер з консалтингу компанії Nexia DK, консультант проекту.

Система ключових показників ефективності підрозділів широко використовується у великих європейських та світових бізнес-компаніях, які націлені на якомога ефективнішу роботу та у європейських муніципалітетах. На пострадянському просторі така система оцінювання в міських радах діє лише в Москві (Росія) та Астані (Казахстан). Тому для України приклад Львова є новаторським.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради

«Ми дійсно хочемо застосувати клієнтоорієнтований підхід, який дозволяє отримати відповідь на питання: «Яких результатів повинні досягнути працівники, щоб створити цінність для споживачів своїх послуг і допомогти досягнути поставлених стратегічних цілей?», – додав Костянтин Редченко.

Над розробкою показників ефективності працюватимуть департаменти та управління міської ради для досягнення кількох цілей: вимірювання у виконанні прогресу стратегії Львова, оцінка реальних результатів роботи підрозділів ЛМР, мотивація для виконання роботи, яка орієнтована на результат.

Довідка

Нагадаємо, що проект «ART of Governance: Accountability, Responsibility, Transparency» реалізовується Інститутом міста, відділом кадрів ЛМР та Департаментом «Адміністрація міського голови» ЛМР за фінансової підтримки посольства королівства Нідерланди у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: