У Львові провели «Олімпійський день». Фото

У рамках Всеукраїнської акції НОК України “Олімпійське літо” 21 червня у місті Львові відбулося дитяче спортивно-масове свято “Олімпійський День”.

Цікаве спортивне дійство, проведене з нагоди відзначення заснування Міжнародного Олімпійського комітету (23 червня 1894 року), зібрало усіх бажаючих дітей та їхніх батьків, які проживають у цьому мікрорайоні Львова й не мали ще змоги потрапити в літні дитячі оздоровчі табори.

Численних гостей свята вітали: учасник двох зимових Олімпійських Ігор у Туріні та Ванкувері, стипендіат НОК України Юрій Гайдук, учасниця Олімпійських Ігор у Лондоні Вікторія Ленишин, голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства “Україна” Роман Шиманський, директор спорткомплексу “Грація” Ганна Лащук та інші.

Свої показові виступи демонстрували вихованці спорткомплексу “Грація” та юні спортсмени з дитячо-юнацьких спортивних шкіл фізкультурно-спортивного товариства “Україна”. Було розгорнуто декілька спортивних майданчиків, а саме: з художньої гімнастики (спорткомплекс “Грація”, ДЮСШ “Галеон”), боксу (СДЮШОР “Берізка”, ДЮСШ “Сокіл”), фехтування (ДЮСШ “Троянда”), карате (ДЮСШ “Галеон”), спортивної гімнастики (СДЮШОР “Будівельник”), велоспорту (ДЮСШ “Іскра”) та футзалу (ДЮСШ “Іскра”).

Під час виступів тренери спортивних шкіл розповідали гостям та представникам ЗМІ про своїх юних вихованців й запрошували усіх бажаючих дітей Львова до занять у спортивних секціях.

Після завершення показових виступів, учасники та гості свята змагалися у різноманітних конкурсах та Олімпійській вікторині. Усі учасники справжнього дитячого спортивного свята отримали сертифікати учасника Олімпійського дня, за підписом президента НОК Сергія Бубки та президента МОК Жака Рогге, а переможці окремих конкурсів та Олімпійської вікторини отримали цінні подарунки від Національного Олімпійського комітету України.

Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

південний1 південний2 південний3 південний4 південний5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: