Питання відстрілу собак у Трускавці – на контролі журналістів

Цього тижня загальноукраїнська газета «Комсомольская правда в Украине» вийшла із великою статтею, присвяченою вбивствам та отруєнням собак у Трускавці.

Це далеко не перша публікація засобів масової інформації на дану тематику – нагадаємо, що про відстріли та отруєння собак у місті-курорті Трускавець вже писали газета «Ратуша», польськомовний «Kuriergalicyjski», замітки були розміщені в окремих газетах Німеччини та Великої Британії. А в місцевих мас-медіа ця тема вже давно «прописалася» як одна з тем «із бородою». Трускавецькі зоозахисники інформують нас фактично щотижня про факти жорстокого поводження з тваринами у Трускавці, про отруєння собак, котів та про відстріли тварин.

До речі, стаття в «Комсомолці» спростовує виправдовування представників трускавецької влади, буцімто вони абсолютно непричетні до цих явищ. Найгірше те, що влада Трускавця фактично самоусунулася від цивілізованого вирішення проблеми з бродячими собаками і взяла сторону тих, хто замість працювати звинувачує у всіх бідах зоозахисників.

Для порівняння, у Бориславі вже зроблено реальні кроки для облаштування притулку для бродячих собак з подальшим їх утриманням, там окремі підприємці готові долучитися до такої хорошої ініціативи бориславської влади. Ті, хто хотів би допомогти в облаштуванні притулку в Бориславі, можуть звертатися з понеділка по четвер з 8.00 до 13.00 в КП «Еко-місто» за тел. (03248) 5-20-52 або ж за адресою м. Борислав, вул. Братів Лисиків, 8.

Про це пише "Трускавецький вісник"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: