У Львові можуть виробляти 100 трамваїв на рік

Вартість львівського трамваю складає 12 мільйонів гривень і це6 удвічі нижче, аніж іноземні аналоги.

Про це на брифінгу у Львові зазначив віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

За його словами, трамвай «Електрон-Т5L64» - це п’ятисекційний одно просторовий вагон для колії 1000 мм, технічний рівень якого відповідає сучасним європейським вимогам до міського еленктротраснпорту, зокрема щодо безпеки та комфорту. Рух і робота агрегатів трамваю контролюється багаторівневими системами контролю.

Як повідомили на підприємстві, широкі двері та низький рівень підлоги на всій протяжності вагону зручні для посадки та висадки пасажирів із дітьми та людям із обмеженими фізичними можливостями.

Кількість місць у трамваї складає 58, максимальна пасажиромісткість трамваю – 250 осіб.

Великі вікна забезпечують широку оглядність, салон обладнаний системами обігріву та кондиціонування, а також системами пониження вібрації та шуму під час руху трамваю.

Серед технічних особливостей трамваю «Електрон» - сучасні тягові електродвигуни, автоматичні системи змащення реборд коліс на кривих подавання піску на рейки при пробуксовуванні та гальмуванні.

У режимі гальмування передбачена можливість рекуперації електроенергії в контактну мережу, що складає можливість економії електроенергії до 40 %

Виробничі потужності підприємства СП «Електротранс» дозволять виготовляти понад 100 трамваїв або тролейбусів на рік. При такому завантаженні виробництва на підприємстві буде створено понад 200 нових робочих місць.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: