У Трускавці СБУ затримала начальника санаторію під час одержання ним неправомірної вигоди

Співробітники Управління СБУ у Львівській області спільно з працівниками прокуратури викрили протиправну діяльність начальника одного з санаторіїв м.Трускавець, який вимагав 4 тис. гривень неправомірної вигоди за надання дозволу приватному підприємцю на торгівлю сувенірами на території медичної установи.

26 червня ц.р. правоохоронці затримали полковника медичної служби «на гарячому» у його службовому кабінеті під час одержання ним другої частини грошей - 2 500 гривень.

За матеріалами СБУ органами прокуратури розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) та ч.1 ст.423 (зловживання військовою службовою особою владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Посадовцю загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або службове обмеження на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

 

 

Прес-служба УСБУ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: