Львів представили португальським туроператорам

Львів відкритий для світу. 24 червня у Львові відбувся фам-тур для португальських туроператорів, турагентів та журналістів з туристичних видань. Як зазначають в управлінні туризму ЛМР, гості висловлювали свій захват від Львова і Карпат.

Львівська міська рада спільно з Львівською обласною держадміністрацією, Міністерством закордонних справ та Міжнародними Авіалініями України організували 2-денний ознайомчий тур для гостей з Португалії.

23 червня португальці відвідували цікаві місця Жовкви, Моршину, Плаю. 24 червня гостей ознайомили з принадами Львова. Вони оглянули храм св. Петра і Павла, Оперний театр, старий вірменський квартал, аптеку-музей, декілька концептуальних ресторанів, Італійський дворик та каплицю Боїмів. Екскурсію, що проводилась іспанською мовою, організувала компанія «Кумпель-Тур». Після ознайомчого туру відбулась зустріч з директором департаменту «ЄВРО-2012» ЛМР Олегом Засадним. Це заклало основу для майбутньої співпраці представників португальського туристичного бізнесу з Львівською міською радою та представниками місцевого туристичного кластеру.

«Львовом зацікавилися і португальці. Гості були в захваті від Львова та Карпат! Вони пообіцяли розробити туристичні пропозиції для своїх клієнтів до наступного року», - зазначають в управлінні туризму ЛМР.

Після обіду учасники фам-туру ознайомилися з закладами розміщення м. Львова. Зокрема з такими готелями, як «Вінтаж», «Опера», «Нобіліс», «Дністер». Кожен з представників  туристичної інфраструктури міста організував презентації свого готелю.

Ініціатором фам-туру до України виступив Віктор Пухарський, львів’янин за походженням, який вже 15 років мешкає у Португалії.

Переліт учасників за маршрутом Лісабон-Київ-Львів-Київ-Лісабон забезпечили Міжнародні Авіалінії України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: